Vraag & Antwoord

We hebben de veel voorkomende vragen met de antwoorden al voor je op een rijtje gezet.

Heeft Basic Fitness een daluren abonnement?

Nee, onze tarieven zijn al heel goedkoop en gelden tijdens alle openingstijden.

Kan ik bij Basic Fitness krachttraining doen?

Ja, dat kan, maar let op: onze losse dumbbells gaan tot 30kg. Wij richten ons niet op de echte krachtsporters, alleen op mensen die fit en sportief willen zijn of worden.

Kan ik mijn abonnement wijzigen gedurende de minimale looptijd van een jaar?

Ja, dat kan, maar alleen als je wilt upgraden en je schrijft dan weer in voor minimaal een jaar met het nieuwe abonnement. Na dit jaar kun je weer per 4 weken opzeggen. Downgraden is niet mogelijk.

Hebben jullie kledingvoorschriften?

Jazeker, zo zorgen wij mede voor een gezellige en leuke sfeer. De heren zijn verplicht een shirt met mouwen te dragen. Haltershirts en/ of mouwloze shirts zijn verboden. Voor de dames geldt dit niet. Voor dames en heren geldt wel: geen expliciete kleding wat schokkerend of aanstootgevend voor anderen kan zijn.

Hebben jullie alleen sportfaciliteiten in het pand?

Nee, op onze locatie zitten ook de Avontuurfabriek en Spelekids, waarmee wij soms gezamenlijk gebruikmaken van ruimten. Wel zo gezellig.

Hoelang bestaan jullie al?

In 1989 zijn wij begonnen op deze locatie als tennis en squashcentrum. In de loop der jaren zijn wij meegegaan in de tijd en sinds 2016 hebben we een nieuwe fitnessformule.

Wat is de minimale leeftijd om lid te worden?

Je mag lid worden vanaf 14 jaar, maar tot je 16e mag je alleen trainen met een meerderjarige begeleider.

Ik heb gezondheidsproblemen en / of moet sporten op doktersadvies, wat zijn de mogelijkheden?

Alleen sporten zonder begeleiding is voor jou niet wenselijk. Je kunt alleen lid worden als je groepslessen doet en / of een personal trainer bij ons inhuurt. Deze kan je echt helpen je problemen onder controle te krijgen en verantwoord te sporten.

Kan je direct sporten na inschrijving?

Ja, na het tekenen van je contract bij de receptie kan je direct door naar de fitness ruimte en beginnen met sporten.

Kom je er niet uit, neem dan gerust contact op met de receptie op 035 582 4404. Wij zijn dagelijks te bereiken van 09:00 tot 21:00 uur.