Squashbanen

Vier squashbanen

Onbeperkt in je abonnement, of betalen per bezoek

Onze sportschool beschikt over vier squashbanen die zijn uitgevoerd met een zwevende houten vloer, ideaal om op te sporten. 

Squash is vergelijkbaar met het tennisspel, je staat alleen niet tegenover elkaar maar naast elkaar. En je maakt geen gebruik van een net, maar van een muur. Het spel wordt meestal met z’n tweeën gespeeld, maar je kunt eventueel een derde speler toevoegen. Als er niet altijd iemand is met wie je kunt spelen, kun je ook in je eentje een oefenen tegen de muur.

De basisregels zijn vrij simpel. De bal mag de zijmuren zo vaak raken als je wilt, zolang deze maar onder de bovenste rode lijn blijft. De bal mag maar één keer op de grond komen voordat hij opnieuw wordt geslagen. Het doel van het spel is om de bal op zo’n manier te slaan, dat je tegenstander de bal niet meer kan raken. Het is een sport waarbij je onder meer werkt aan je conditie, en het is ook nog eens gezellig.

Reserveer een baan!

Ben je lid en zit het squashen in jouw abonnement? Dan kan je onbeperkt gebruikmaken van één van onze squashbanen. Via de Virtuagym app kan je heel eenvoudig jouw baan reserveren.

Wil je een los bezoek reserveren? Neem dan telefonisch contact op met de receptie van Basic Fitness Loosdrecht via 035 582 4404.

De squashbanen zijn geopend tijdens de reguliere openingstijden van onze Horeca.