Personal trainer Hilversum

Met regelmatig sporten ben je al goed op weg naar een gezonder lichaam. Maar wellicht heb je specifieke wensen en werk je graag met realistische doelen. Want die komen de motivatie alleen maar ten goede. Onze personal trainer van Basic Fitness in Loosdrecht (grenzend aan Hilversum) helpt je graag om je doelen daadwerkelijk te behalen. Hij of zij stelt een persoonlijk plan voor je op en begeleidt je hierin. Zodat je ook echt dát resultaat haalt wat je voor ogen hebt.

Wees niet bang dat als je een personal trainer in de arm neemt, je met hoge kosten komt te zitten. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen een trainingsschema of voedingsadvies op maat op te laten stellen. Of wat dacht je ervan om een personal trainer te delen met nog drie andere personen? De mogelijkheden bij Basic Fitness zijn eindeloos.

Kosten Personal Training

De actuele informatie vind je HIER

Voor een Personal Training is een Basic abonnement een vereiste.

Eén op één begeleiding met personal training

Zoals bekend, staat kwaliteit en begeleiding bij ons hoog in het vaandel. Al jarenlang bieden we kwalitatieve begeleiding vanuit fitness en groepsfitness. Vanaf nu doen we daar nog een schepje bovenop met (langdurige) 1 op 1 begeleiding. In de internationale fitnesswereld wordt dit ook wel Personal Training genoemd.

Hoe je de personal training inzet, is geheel aan jou. Zo kun je ervoor kiezen om langdurig en exclusief gebruik te maken van je eigen personal trainer. Hierbij legt hij 100% de focus op jou, zonder dat er iets of iemand tussendoor komt. Hij stelt een programma op maat voor je samen, en begeleidt je hierin. Zo kan hij je goed supporten en je door de moeilijke momenten heen trekken, maar ook je vorderingen nauwlettend in de gaten houden om je persoonlijke programma tussentijds bij te sturen. Bij Basic Fitness bij Hilversum is de personal trainer heel flexibel, zowel in tijd als plaats. Zo is ‘s avonds laat of ‘s morgens vroeg geen enkel probleem. Maar ook is het bij ons mogelijk om in groepjes tot vier personen gebruik te maken van personal training. Hiermee maken we het betaalbaar en bereikbaar voor iedereen, want ook wij willen graag dat je jouw trainingsdoelen realiseert.

Gecertificeerde Personal Trainers

Bij Basic Fitness hebben we alleen gespecialiseerde personal trainers in dienst.

Ben je benieuwd wat een personal trainer voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.