Instructeurs

Monica Bosch

Ik geloof in bewegen. Ik geloof in bewegen voor iedereen in welke vorm dan ook. Bewegen is net zo belangrijk voor je lichaam als eten en drinken. 

Daarnaast geloof ik dat je altijd op zoek moet gaan naar een vorm van bewegen die bij je past en waar je vooral veel plezier aan beleeft. Op deze manier is het sporten geen moeten maar wordt het een kwestie van graag willen. 

Naast hard werken en resultaten boeken staat het lol hebben met elkaar tijdens het sporten centraal tijdens mijn lessen.

Ik zie je heel graag bij de BodyPump, Bodystep of mijn freestyle lessen BBB en Crossaction.

Jacolien van Winsen

De coretraining ,de yoga en de bodyballance worden door Jacolien van Winsen verzorgd.
In haar lessen moet niks, maar word je toch uitgedaagd om je grenzen te zoeken.

Joris de Wit

Joris de Wit , vader van Lois en Bo, vriendje van Hanneke en baasje van van Coco en Pim. Sinds 2010 instructeur (RPM/Spinning).

 Sporten is voor een ieder op zijn of haar eigen manier een fantastisch moment om je gedachte te verzetten, los te kunnen laten en energie te geven en vooral te krijgen. Deze componenten drijven mij dan ook nog steeds minimaal 3 keer per weer naar Basic Fitness om mijn energie in de Spinningzaal over te dragen aan iedereen in mijn lessen. 

Op de fiets, met de juiste muziek en een gemotiveerder groep ben ik zelf volledig in mijn element en geef ik in elke les alles wat ik heb. 

Een geweldig samenspel van geven en nemen dus. 

Saskia Manten

Ik geef al 20 jaar aerobics en steples. Ik hou van een vrolijke en ontspannen zweer gedurende de les. Ik vind het heerlijk om mensen iets te leren en te motiveren om een gezonde leven’s stijl aan te nemen. Ik heb in Engeland en Zuid Afrika Les gegeven, maar ik heb nu sinds 16 jaar mijn thuis teruggevonden in Nederland.   

Brigitte de Groot

Hard trainen en plezier hebben. Dat is de combinatie waar ik in geloof. Hierbij heeft iedereen zijn eigen niveau van trainen. Ik hou ervan om deze uit te dagen om toch dat kleine beetje meer te doen.

Fietsen, Coretrainingen en bootcamps zijn mijn favoriete lessen. Kom je deze een keer uitproberen?

Wendy Duikersloot

Al ruim 25 jaar geef ik met heel veel plezier bijna dagelijks verschillende groepslessen. Ik geniet ervan om mensen hard te laten trainen, hun hoofd te laten leegmaken en bovenal veel plezier te laten beleven. Zie ik je snel in één van mijn lessen?

John Dankers

Ik ben John Dankers en een ervaren en breed georiënteerde sportinstructeur. Al meer dan 20 jaar geef ik atletiektraining: alle loop-, werp- en springonderdelen en ondersteunende krachttraining. 

Na 6 jaar deelname aan diverse groepslessen bij Basic Fitness ben ik me gaan verdiepen in het scenario-lesgeven. In 2020 heb ik cursussen gevolgd en trainerscertificaten behaald voor zowel Bodypump, XCore als RPM. 

Inmiddels maak ik deel uit van het Basic Fitness trainerscorps, met wekelijks een eigen uur op deze drie modules.

Daarnaast kan/zal je deze sportieve veelvraat wellicht ook tegenkomen als deelnemer of vervangend instructeur bij diverse andere groepslessen van Basic Fitness: Core30, bootcamp, spinning, HIIT, circuittraining, bootstep en -hoe kan het ook anders- het zelfbedachte “rondje groepslessen”.