Onze 5 sterke pluspunten

Basic Fitness Loosdrecht hanteert een andere formule dan andere budget sportcentra. Hieronder beschrijven wij waarom we hier bewust voor hebben gekozen.

1. Prijs
In deze economische tijd wil niemand teveel betalen en zeker niet voor faciliteiten die je wellicht toch niet gebruikt. Bij ons betaal je een lage basic prijs voor je abonnement en die kun je eventueel upgraden met meer faciliteiten en/of bijvoorbeeld persoonlijke begeleiding. En bij ons hoef je niet te betalen voor het parkeren, sauna & douches. Deze faciliteiten bieden wij gratis aan voor onze leden.

2. Exclusief, budget sporten in stijl
Wij hebben bewust gekozen om geen zeer zware gewichten te gebruiken. In veel budget sportcentra wil men voor elke doelgroep en voor iedereen zijn. Wij kiezen er bewust voor de doelgroep die lekker en op een gewoon niveau wil sporten in een leuke en frisse omgeving. Wij hebben geen faciliteiten voor topsporters die graag zwaar willen trainen om het uiterste van hun lichaam te vragen. Onze losse dumbells gaan dus maar tot 20kg.

3. Schoon en fris
Hygiëne en een schone accommodatie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om ons centrum schoon te houden. Ons team is zich ervan bewust dat u een schone accommodatie erg belangrijk vindt. Het is dan ook ons meest gehoorde compliment, waarvoor dank. Maar ook u kan daar aan bijdragen door het toestel na gebruik schoon te maken en te sporten met een handdoek. Schone binnenschoenen zijn verplicht, evenals schone en correcte sportkleding, voor de heren is een T-shirt met mouw verplicht. Zo is het voor iedereen fijn om te komen en te sporten.

4. Gastvrijheid 
Wij doen er alles aan om jouw verblijf en dat van andere sporters erg leuk te laten zijn. Een glimlach en een vriendelijk woord van het personeel vinden wij erg belangrijk. Zo doen wij met coaching en cursussen achter de schermen ons best om ons team aan te sturen en op te leiden. Maar als het nodig is, attenderen zij u ook op de huisregels, zodat het ook voor alle gasten een prettig verblijf is.

5. Openingstijden
Wij zijn 7 dagen per week geopend vanaf 08.00 uur in de ochtend! Doordeweeks tot 22.00 uur, vrijdag tot 21.30 uur en in het weekeind tot 20.30 uur. Je kan dus altijd terecht op een voor jouw favoriet tijdstip. Natuurlijk hebben wij op feestdagen en bij bijzondere omstandigheden tijdelijk andere openingstijden, maar dan laten wij het je weten.