Groepsles & Spinning

Groepslessen voor elk niveau

Kom je alleen, maar wil je niet alleen sporten? Neem dan deel aan één van onze groepslessen: bodystep, bodypump, bodybalance en nog veel meer andere trainingen kun je samen met anderen doen. Hier speelt, naast lichamelijke beweging, muziek ook een belangrijke rol. We laten je graag ervaren dat je kunt fitnessen in vele vormen. Fitness is niet één gerichte sport; het is een verzamelnaam voor leuke activiteiten waar jij een betere conditie door krijgt. Bovendien proportioneer je je lichaam, waardoor deze mooi in vorm blijft terwijl je afvalt.

Alle leeftijden

Jong en oud doet mee op eigen tempo en intensiviteit

Elk niveau

Beginner of niet, je kunt altijd instromen op jouw niveau

Goede hygiëne

Onze lesruimtes worden regelmatig gereinigd

Al vanaf €5,-

Bovenop je basic abonnement voor online groepslessen

Spinning & RPM

Virtueel of met instructeur

Het is één van de meest effectieve manieren om snel af te vallen, want je verliest heel wat calorieën. Het is een pittige training voor vrouwen én mannen met doorzettingsvermogen. Het betekent hard werken, maar een bijkomend voordeel is dat je er mooie ronde billen en stevige dijen van krijgt. 

Spinning is voor iedereen, waarbij vetverbranding een belangrijke rol speelt. Bij een les spinning verbruik je wel tussen de 600 à 700 calorieën. Misschien nog wel meer als je heel hard fietst. Daarbij kun je ook nog eens je fietsprestaties verbeteren, want je bouwt een enorm uithoudingsvermogen op. Wie er eenmaal mee begint, is vaak niet meer te stoppen.