Personal Training

Met een betaalbaar lidmaatschap en een regelmatig sportbezoek aan ons centrum leg je de basis. Maar met een extra investering in jezelf en een Personal Trainer leg je de basis tot resultaat. En daarom ben je toch eigenlijk lid geworden, voor resultaat en een stok achter de deur? Personal training hoeft niet alleen te bestaan uit trainen en begeleiden. Het kan ook een voedingsadvies zijn, of het opstellen van een trainingsschema op maat.

Kosten Personal Training

De actuele informatie vind je HIER Voor een Personal Training is een Basic abonnement een vereiste.

Meer keuze in begeleiding met Personal Training

Zoals bekend staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Zeker qua begeleiding! We bieden al jarenlang kwalitatieve begeleiding vanuit fitness en groepsfitness. Je kunt er ook voor kiezen om vele sessies achter elkaar exclusief gebruik te maken van een eigen Personal Trainer, die alleen aan jou aandacht besteedt en het programma volledig op jouw wensen afstemt. De Personal Trainer is ook zeer flexibel en kan op veel meer tijden en plaatsen het trainingsprogramma verzorgen. Personal Training wordt bij Basic Fitness Loosdrecht echter ook mogelijk gemaakt voor twee- of drietallen, eventueel zelfs in groepjes van vier. Hierdoor wordt een echte Personal Training dus bereikbaar voor iedereen, met als ultieme doel: jij realiseert jouw trainingsdoelen! Heb je interesse in een Personal Trainer? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze personal trainer

Brigitte de Groot

Brigitte is al meer dan 10 jaar werkzaam bij de Pandahallen. Naast het maken van een goed trainingsprogramma, gaat zij graag de uitdaging aan om met jou, jouw doelstellingen te verwezenlijken. Je kunt kiezen om iedere maand een nieuw traingingsschema te laten maken, waar jij zelf weer mee aan de slag kunt, of wanneer je zelf wat minder discipline hebt, kunnen we ook wekelijks samen aan de slag gaan om jouw doelen te behalen. Heb je met een paar vriend(inn)en een uitdaging of hetzelfde doel, ook dan kun je bij Brigitte terecht. Zij zal elke week weer op een enthousiaste manier een leuke doelgerichte training voor jullie maken. Dus sta jij voor een grote uitdaging of wil je wat kilo’s kwijt en heb je daar wat hulp bij nodig, kun je altijd contact opnemen met Basic Fitness. Zij helpen je graag verder. e-mail: brigitte@basicfitness.nl.