Fitness Hilversum

Zoek je een locatie voor fitness, dicht bij Hilversum, om te sporten wanneer jou dat het beste uitkomt? Dan zit je goed bij Basic Fitness, onze sportschool in Loosdrecht. Als je wilt, kun je voor de deur parkeren. Helemaal gratis. Bij ons kun je je doordeweeks al vanaf 7 uur in het zweet komen werken. Of je nu aan je conditie wilt bouwen, wilt afvallen of ontspannen, we bieden alle faciliteiten om dat te bereiken. Voor een ongekend lage prijs, al vanaf € 19,95 per maand! Daarvoor mag je onbeperkt komen fitnessen, en gratis gebruikmaken van onze sauna voor de ultieme ontspanning.

Entertainment voor de afleiding

Onze fitnessruimte bevindt zich boven in het gebouw van de Avontuurfabriek. In ons moderne Cardio Theater staat genoeg professionele cardio apparatuur om naar hartelust aan je doelen te werken. Hier heb je tevens uitzicht op de kartbaan beneden, waar waaghalzen in neonkleuren de hoek om razen. Maar je kunt er ook voor kiezen om met een koptelefoon naar je favoriete televisieprogramma te kijken of muziek te luisteren. Genoeg afleiding dus om je door de laatste loodjes heen te trekken.

Verschillende groepslessen

Wil je liever samen sporten? Doe dan mee met een van onze uiteenlopende groepslessen. Zo geven we onder andere bodystep, bodypump en bodybalance. Of wat dacht je van spinning? Naast lichamelijke bewegingen speelt muziek ook hier een belangrijke rol. Wat je wensen ook zijn op het gebied van fitness in de buurt van Hilversum, we bieden verschillende mogelijkheden aan. Samen zorgen we ervoor dat je een betere conditie krijgt, mooier in vorm raakt en lekkerder in je vel gaat zitten. Op een gegeven moment zul je merken dat je je fitter voelt, waardoor je relaxter en vol zelfvertrouwen door het leven gaat.

Ontspannen sporten

We willen graag dat iedereen zich thuisvoelt op onze sportschool. Om die reden bieden we ‘slechts’ beperkte krachttraining aan. We beschikken over alle professionele apparatuur, maar met lagere trainingsgewichten. Je vindt bij ons dan ook geen bodybuilders of extreme sporters. Onze losse gewichten in de krachtafdeling gaan tot 20 kg. Zowel mannen als vrouwen kunnen hiermee hun doelen behalen, zoals werken aan een betere conditie, of afvallen. Indien je dat wenst, hebben we ook een personal trainer in huis voor deskundige begeleiding en een persoonlijk programma op maat. Daarmee weet je zeker dat je je doelen gaat halen.

Flexibel fitness bij Hilversum

 

Welke leefstijl je ook hebt, Basic Fitness is graag flexibel en wil sporten voor jou zo leuk mogelijk maken. Daarom bieden we verschillende abonnementsvormen aan. We zijn benieuwd welke het beste bij jouw wensen aansluit, en geven je graag vrijblijvend advies op basis van jouw persoonlijke wensen. Klinkt goed? Je kunt vandaag nog lid worden en direct starten!