Vraag en antwoord

We hebben de veel voorkomende vragen met de antwoorden al voor je op een rijtje gezet.

Heeft Basic Fitness daluren abonnement?

Nee, onze tarieven zijn al heel goedkoop en gelden tijdens alle openingstijden

Kan ik bij Basic Fitness krachttraining doen?

Ja, dat kan, maar let op, echter onze losse dumbbells gaan slechts tot 20kg, omdat wij ons niet richten op de echte krachtsporters, alleen op mensen die fit en sportief willen zijn of worden.

Kan ik mijn abonnement wijzigen gedurende de minimale looptijd van een jaar?

Ja, dat kan, maar alleen maar upgraden en je schrijft dan weer in voor minimaal een jaar met het nieuwe abonnement. Na dit jaar kun je weer per maand opzeggen. Downgraden is niet mogelijk.

Hebben jullie kledingvoorschriften?

Jazeker, zo zorgen wij mede voor een gezellige en leuke sfeer. De heren zijn verplicht een Shirt met mouwen te dragen. Haltershirts en/ of mouwloze shirts zijn verboden. Voor de dames geldt dit niet. Voor dames en heren geldt wel geen expliciete kleding wat schokkerend of aanstootgevend voor anderen kan zijn.

Hebben jullie alleen sportfaciliteiten in het pand?

Nee, op onze locatie zit ook de Avontuurfabriek en Spelekids, waar wij soms van ruimten gezamenlijk gebruik maken. Wel zo gezellig.

Hoe lang bestaan jullie al?

In 1989 zijn wij begonnen op deze locatie als tennis en squashcentrum. In de loop der jaren zijn wij meegegaan in de tijd en nu beginnen wij in 2016 een nieuwe fitnessformule en zeggen wij de oude gedag.

Wat is de minimale leeftijd om lid te worden?

Je mag lid worden vanaf 14 jaar, maar tot je 16e mag je alleen trainen met een meerderjarige begeleider.

Ik heb gezondheidsproblemen en of moet sporten op doktersadvies, wat zijn de mogelijkheden?

Alleen sporten zonder begeleiding is voor u niet wenselijk. U kunt alleen lid worden als u groepslessen doet en of een personal trainer bij ons inhuurt. Deze kan u echt helpen uw problemen onder controle te krijgen en verantwoord te sporten