Personal Training

Met een betaalbaar lidmaatschap bij ons en een regelmatig sportbezoek aan ons centrum leg je de basis. Maar met een extra investering in uzelf en een Personal Trainer legt u de basis tot resultaat. En daarom bent u toch eigenlijk lid geworden, resultaat en stok achter de deur?

Personal training hoeft niet alleen te bestaan uit trainen en begeleiden, maar kan ook het opstellen van een trainingsschema op maat zijn of een voedingsadvies.

Kosten Personal Training

Personal Training€ 35,00 per half uur
Personal Training€ 65,00 per uur
Private Small Group Training€ 20,00 per uur (o.b.v. 4 personen)
Private Small Group Training€ 35,00 per uur (o.b.v. 2 personen)

Voor een personal training is een Basic abonnement een vereiste.

Meer keuze in begeleiding met personal training

Zoals bekend staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Zeker qua begeleiding! Wij bieden al jarenlang kwalitatieve begeleiding vanuit fitness en groepsfitness. In de fitnessafdeling bieden wij echter nog geen opties om langdurig 1 op 1 begeleid te worden. Dit wordt in de internationale fitnesswereld Personal Training genoemd.

Diverse mogelijkheden Personal Training

Je kunt er dus vanaf heden voor kiezen om vele sessies achter elkaar exclusief gebruik te maken van een eigen Personal Trainer die alleen aan jou aandacht besteedt en het programma volledig op jouw wensen afstemt. De Personal Trainer is ook zeer flexibel en kan op veel meer tijden en plaatsen het trainingsprogramma verzorgen. Personal Training wordt bij Basic Fitness Loosdrecht echter ook mogelijk gemaakt voor twee- of drietallen, eventueel zelfs in groepjes van 4! Hierdoor wordt een echte Personal Training dus bereikbaar voor iedereen, met als ultieme doel: Jij realiseert jouw trainingsdoelen!

Gecertificeerde Personal Trainers

Onze Personal Trainer Rob Nagtegaal, heeft in dit verband deelgenomen aan een internationaal trainingsprogramma. Alle LAPT Personal Trainers hebben een reeks aan basisopleidingen afgerond en krijgen ieder kwartaal nieuwe trainingen om hun kennis en kunde te verhogen!

Missie van LAPT personal training De missie van iedere LAPT-er naar iedere klant: Jij bent de koning en wij zijn jouw dienaar, maar we zijn wel een strenge dienaar die kost wat kost jouw geplande trainingsresultaat zullen realiseren!

Verschil met de normale fitness begeleiding

Een LAPT Personal Trainer is alleen met zijn of haar klant bezig! 100% focus! Dit kan 1 op 1 zijn, maar ook een klein groepje van 4 personen. Tijdens de sessie komt er niets tussendoor en gaat alle aandacht naar de klanten in de sessie.  Een LAPT Personal Trainer is volledig toegewijd om jouw doelen te realiseren! Het motto van  LAPT is: ‘’ik geef nooit op dus jij geeft nooit op! Wij zullen kost wat kost jouw doelen behalen!’’

Een LAPT Personal Trainer is flexibel! De Personal Trainer spreekt af wanneer het de klant schikt! Bij de normale fitnessbegeleiding dient men zich toch vaak aan te passen aan de mogelijkheden in het werkrooster. De LAPT trainer is dus veel flexibeler en kan zelfs buiten het Center of ’s avonds laat een trainingssessie doen.