Zonnestudio

Zonnestudio om even heerlijk te relaxen na het sporten

Onze zonnestudio in Loosdrecht zorgt ervoor dat jij het hele jaar door vergezeld wordt door een lekker bruin teintje. De zonnestudio maakt deel uit van onze sportschool. Het biedt je de mogelijkheid om na het sporten even heerlijk te relaxen op één van onze professionele zonnebanken. Professioneel zonnen betekent ook persoonlijk advies. Onderstaand schema geeft al in het kort aan wat de kosten zijn.

Losse verhuur

Beginner 2 muntjesNormaal 3 muntjesGevorderd 4 muntjes
Liggend Zonnen5 minuten per muntje€ 5,00€ 7,50€ 10,00
Staand Zonnen4 minuten per muntje€ 5,00€ 7,50€ 10,00

Onze zonnestudio is het hele jaar door open!

In onze zonnestudio ben je het hele jaar door van harte welkom. ’s Winters, om een gezonde kleur te krijgen of te behouden, voor een zonnekuurtje voorafgaand aan een skivakantie of voor een opkikker in de donkere wintertijden. Maar ook ’s zomers zijn er goede redenen om een bezoek te brengen aan onze zonnestudio. Bijvoorbeeld ter voorbereiding op je zonvakantie, waardoor de kans kleiner is dat je meteen verbrandt in de felle zon. Trouwens, je kunt bij ons zowel staand als liggend zonnen. Staand zonnen heeft als voordeel dat je egaler bruin wordt. Veel van onze leden ervaren dit ook als hygiënischer.

Of je nu buiten zont of onder een ‘kunstzon’, de huid moet altijd even wennen aan UV-straling. Daarom kun je het beter langzaam opbouwen. Begin met enkele minuten. Onze zonnebanken hebben specifieke eigenschappen, passend bij verschillende huidtypen, zodat we je maximale bescherming, het beste resultaat en comfort kunnen bieden. Wij geven je graag advies als je bij ons bent. Ter bevordering van hygiëne wordt iedere zonnebank na gebruik gereinigd.

Zonnen zonder afspraak

Je kunt in onze zonnestudio zonnen zonder afspraak. Als je toch al bij ons sport en gebruik wilt maken van onze zonnestudio, dan ben je voordelig uit met een abonnement met extra keuze optie: zonnebank. Dit betekent voor jou onbeperkt zonnen én sporten in onze mooie fitnessruimte. Daarnaast mag je ook nog eens gebruikmaken van de sauna en gratis douchen. Zodra je naar buiten stapt, voel je je fris en fit.

Onder het menu ‘groepslesrooster’ tref je een schema aan op welke dag en hoe laat een les plaatsvindt. Zoals je zult zien, is er de hele dag door van alles te doen. Er zijn vele combinaties mogelijk en tussendoor kun je even lekker tot rust komen in onze relaxte zonnestudio. Zin in een kopje koffie? Loop dan even door naar ons Grand Café om de inwendige mens mee te laten genieten. Het team van Basic Fitness Loosdrecht hoopt je snel te zien!