Fysiotherapie

Wij hebben een samenwerkingsverband met Sportrevalidatie Hilversum (Fysiotherapie)

Sportrevalidatie Hilversum is een fysiotherapie praktijk die zich bezighoudt met de revalidatie van orthopedische patiënten en (top)sporters, evenals patiënten die graag middels behandeling op de bank en sporten klachtvermindering willen creëren. De praktijk kent een aantal specialisaties: manuele therapie, sportfysiotherapie, echografie, kinesiotape en neurodynamica. Daarnaast maken zij gebruik van de nieuwste test- en trainingsapparatuur op het gebied van rug revalidatie.

De HKZ certificering en het behalen van het predikaat “Plus-praktijk” van Sportrevalidatie Hilversum garandeert de beste fysiotherapeutische en manueel therapeutische zorg in de omgeving.

Sportrevalidatie Hilversum richt zich op een effectieve en efficiënte manier om uw klacht zo snel mogelijk op te lossen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van de trainingsapparatuur van Achmea health Center Loosdrecht en vindt er (indien nodig) ook overleg plaats tussen de fysiotherapeuten en onze trainers.

Voor onze leden betekent dit, dat het prettig is om in de eigen trainingsomgeving behandeld te kunnen worden. Zo kunnen zij het trainingsschema, waar nodig, aanpassen op de klacht en zo zorgen voor een efficiënte aanpak.

In ons centrum is er een fysiotherapeut aanwezig op de volgende tijden:

Maandag08:30-12:30 uur
Dinsdag08:00-13:00 uur
Woensdag18:30-21:00 uur

Ook is er een (gratis!) inloopspreekuur waarbij u de fysiotherapeut kunt spreken en er een kort onderzoek gedaan kan worden om te beslissen of fysiotherapie of manueel therapie noodzakelijk is, waarna er desgewenst een afspraak kan worden gemaakt voor verdere behandeling.

Dit kan op maandag tussen 9:00 en 10:00 en dinsdag tussen 09:00 en 09:30. In de overige tijden is de fysiotherapeut uiteraard aanspreekbaar voor vragen, opmerkingen of het maken van afspraken. Ook  kunt u contact opnemen via: info@sportrevalidatie-hilversum.nl of 0356217816 of www.sportrevalidatie-hilversum.nl