FunXtion

De huidige trend in fitness is’ terug naar de basis’. Waarvoor is uw lichaam bedoeld en hoe gebruikt u het de gehele dag? De nieuwste vormen van trainingen bieden u plezier, uitdaging en beweging. Ze geven u energie. Net zoals FunXtion. Dit is een fantastische, nieuwe training in kleine groepen die geweldige resultaten biedt. Daarnaast maakt functionele training u sterker, óók in uw dagelijkse beweging en houding.

FunXtion is een training in kleine groepen van maximaal 12 mensen. Wij hebben hiervoor een geheel nieuwe ruimte ingericht binnen het fitnesscentrum. FunXtion gaat terug naar de basis met oefeningen die heel dicht komen bij de natuurlijke bewegingen van uw lichaam. Onder leiding van een professionele instructeur wordt u uitgedaagd om het beste uit uzelf te halen. De trainingen zijn zo ontwikkeld dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen.

Met FunXtion wordt de fitnesstraining een beleving, vol passie en plezier.

U begint altijd met een introductieles waarin u kennismaakt met de materialen die worden gebruikt en de oefeningen, zodat u zich op uw gemak voelt met de training. En dan kunt u echt losgaan! Reken maar dat u van FunXtion bergen energie krijgt.
FunXtion is een perfecte combinatie van werken met een motiverende trainer, individuele fitness en groepstraining. Niet met z’n allen hetzelfde tegelijk doen, maar wel elkaar stimuleren om het maximale te geven – en dus ook te bereiken.

Werk met plezier aan uw kracht, flexibiliteit, balans én conditie. Kies FunXtion!

FunXtion plattegrond Basic Fitness Loosdrecht