FunXtion

De huidige trend in fitness is ’terug naar de basis’. Waarvoor is je lichaam bedoeld en hoe gebruik je het de hele dag? De nieuwste vormen van trainingen bieden je plezier, uitdaging en beweging. Ze geven energie! Net zoals FunXtion: een fantastische, nieuwe training in kleine groepen die geweldige resultaten geeft. Daarnaast maakt functionele training je sterker, óók in je dagelijkse beweging en houding.

FunXtion is een training in kleine groepen van maximaal 12 mensen. We hebben hiervoor een geheel nieuwe ruimte ingericht binnen het fitnesscentrum. FunXtion gaat terug naar de basis met oefeningen die heel dicht komen bij de natuurlijke bewegingen van je lichaam. Onder leiding van een professionele instructeur word je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De trainingen zijn zo ontwikkeld dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen.

Met FunXtion wordt de fitnesstraining een beleving, vol passie en plezier.

Je begint altijd met een introductieles waarbij je kennismaakt met de materialen die worden gebruikt en de oefeningen, zodat je je op je gemak voelt met de training. En dan kun je echt losgaan! Reken maar dat je van FunXtion bergen energie krijgt.
FunXtion is een perfecte combinatie van werken met een motiverende trainer, individuele fitness en groepstraining. Niet met z’n allen hetzelfde tegelijk doen, maar wel elkaar stimuleren om het maximale te geven – en dus ook te bereiken.

Met FunXtion werk je met plezier aan je kracht, flexibiliteit, balans én conditie.

FunXtion plattegrond Basic Fitness Loosdrecht