Fitness

Fitness voor iedereen

Heb je een druk leven en wil je sporten wanneer het jouw uitkomt? Kom dan naar onze sportschool in Loosdrecht! Doordeweeks zijn wij al geopend vanaf 08.00 uur. Je kunt hier na hartenlust aan je conditie werken, afvallen en relaxen. Fitness is dé manier op een verantwoorde wijze met je lijf om te gaan. En de prijs is ‘ongewoon’ laag! Twijfel niet en schrijf je vandaag nog in. Gewoon doen!

Je vindt onze fitnessruimte boven in het gebouw. Het moderne ‘Cardio Theater’ biedt jouw de mogelijkheid om op een ontspannen manier aan je conditie te werken. Wil je samen sporten? Neem je partner of beste vriend(in) mee, want dan heb je plezier voor twee. Terwijl je gebruik maakt van onze professionele cardio apparatuur, kun je met een koptelefoon naar je favoriete televisieprogramma of de leukste muziek beluisteren. Muziek kan je net dié boost geven om moeilijke momenten te overwinnen. De tekst, het tempo of het ritme van een liedje kunnen een positief effect hebben op je prestaties.

Kom je alleen, maar wil je niet alleen sporten? Neem dan deel aan één van onze groepslessen: bodystep, bodypump, bodybalance en nog veel meer andere trainingen kun je samen met anderen doen. Ook hier speelt, naast lichamelijke beweging, muziek weer een belangrijke rol. Wij laten je graag ervaren dat je kunt fitnessen in vele vormen. Fitness is niet één gerichte sport, het is een verzamelnaam voor leuke activiteiten waar jij een betere conditie door krijgt! Bovendien proportioneel je je lichaam, waardoor deze mooi in vorm blijft terwijl je afvalt!

Sporten waar jij je fijn bij voelt

Er heerst het hele jaar een aangename sfeer, want wij vinden het belangrijk dat jij je fijn voelt op onze sportschool. De gezelligheid vind je in ons Grand Café The Lounge waar je onder het genot van een kop koffie of een drankje kunt na praten over je prestatie of ‘gewoon’ even lekker kunt bijkomen. Het is ons doel dat fitness je een gevoel van fitheid geeft, zodat jij lekker in je vel zit! Automatisch heeft dit effect op je zelfvertrouwen en ga je relaxter door het leven.

Om onze sportschool voor iedereen toegankelijk te maken is er ‘slechts’ beperkte krachttraining mogelijk. Ondanks dat wij van alle professionele apparatuur zijn voorzien, hebben wij bewust gekozen voor lagere trainingsgewichten. De losse gewichten in de krachtafdeling gaan tot 20 kg. Zowel mannen als vrouwen kunnen hiermee hun gestelde doelen bereiken zoals afvallen of werken aan een betere conditie. Uiteraard bieden wij je deskundige begeleiding en persoonlijke programma’s, zodat je gericht kunt werken aan het doel wat voor jou belangrijk is.

Basic Fitness is een sportschool die bij vele leefstijlen past. Vanuit de gedachte dat wij een breed publiek willen bedienen bieden wij je verschillende mogelijkheden aan. Je kunt bij ons kiezen uit diverse abonnementen, want je moet doen wat het beste bij jou past en waar je zin in hebt. Want sporten moet vooral leuk zijn! Ook jij kunt direct lid worden van onze professionele sportschool in Loosdrecht. Wij wensen je alvast veel sportplezier toe.