5 Sterke punten

Basic Fitness Loosdrecht hanteert een andere formule dan andere low-budget sportcentra. We vertellen je graag wat onze vijf sterke punten zijn, en waarom we hier bewust voor hebben gekozen.

1. Prijs
In deze tijd wil niemand teveel betalen, en zeker niet voor faciliteiten die je wellicht toch niet gebruikt. Bij ons betaal je daarom een lage basic prijs waarvoor je onbeperkt kunt fitnessen. Heb je behoefte aan meer faciliteiten, zoals groepslessen en squashen? Dan kun je eenvoudig je abonnement uitbreiden. Bij ons hoef je trouwens niet te betalen voor het parkeren, de sauna en douches. Voor onze leden is dit helemaal gratis.

2. Exclusief low-budget sporten in stijl
Wij hebben ervoor gekozen om geen zeer zware gewichten aan te bieden. In veel low-budget sportcentra wil men voor elke doelgroep en voor iedereen zijn. Wij kiezen bewust voor de doelgroep die lekker en op een gewoon niveau wil sporten in een leuke en frisse omgeving. We hebben daarom ook geen faciliteiten voor topsporters die graag zwaar willen trainen om het uiterste van hun lichaam te vragen. Onze losse dumbells gaan maar tot 20kg.

3. Schoon en fris
Hygiëne en een schone accommodatie staan bij ons hoog in het vaandel. Ons team is zich ervan bewust dat je een schone accommodatie erg belangrijk vindt. Wij doen er dan ook alles aan om ons centrum schoon te houden. En dat lukt goed, want het is ons meest gehoorde compliment. Ook vragen we onze leden hier aan bij te dragen, door het toestel na gebruik schoon te maken en te sporten met een handdoek. Daarnaast zijn schone binnenschoenen verplicht, evenals schone en correcte sportkleding. Voor de heren is dit een T-shirt met mouw.

4. Gastvrijheid
We doen er alles aan om jouw verblijf en dat van andere sporters zo leuk mogelijk te laten zijn. Een glimlach en een vriendelijk woord van het personeel vinden we erg belangrijk. Daarom doen we met coaching en cursussen achter de schermen ons best om ons team aan te sturen en op te leiden. Als het nodig is, attenderen zij de leden ook op de huisregels, zodat het voor iedereen een prettig verblijf is.

5. Openingstijden
We zijn 7 dagen per week geopend vanaf 08.00 uur in de ochtend. De sluitingstijden variëren: doordeweeks zijn we tot 22.00 uur open, op vrijdag tot 21.30 uur en in het weekend tot 20.30 uur. Je kunt dus altijd terecht op je favoriete tijdstip. Natuurlijk hebben wij op feestdagen en bij bijzondere omstandigheden tijdelijk andere openingstijden, maar dit laten wij je tijdig weten.